info@bbsreno.be 0488 83 97 54 Maandag - Vrijdag: 09u00 - 17u00 Mechelsesteenweg 277 Bus 25 , 1800 Vilvoorde
Volg ons op

Bedrijfsbouw

Kantoorgebouwen

Een kantoorgebouw moet er professioneel en kwaliteitsvol uitzien. Of het nu gaat om de renovatie van een verouderd kantoorgebouw of volledige nieuwbouw, bij ons vind je een professionele partner.

Winkelruimtes en Showrooms

De bouw of renovatie van winkels en toonzalen, daarvoor ben je aan het juiste adres. We volgen het project op van idee tot afwerking, en zorgen ervoor dat het resultaat mag gezien worden door de klanten.

Hangars en Garages

Hangar, magazijn of garage, zo’n gebouw moet efficiënt en optimaal gebouwd zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je bij ons terecht voor een project op maat.

Bedrijfsbouw in binnen- en buitenland

Industriële nieuwbouw en renovatie

Showrooms, winkelruimtes, kantoren, hangars of garages. Wij zijn een professionele partner voor jouw bedrijfsbouw- en renovatieprojecten.

Naar onze realisaties >

Renovatie en herstelling

Of het nu gaat om renovatiewerken of volledige nieuwbouw, voor een industrieel bouwproject kies je maar beter voor een betrouwbare en ervaren partner.

BBS Reno heeft jarenlange ervaring met een grote variatie aan bedrijfsbouwprojecten:

  • Renovatie en herstelling van bestaande bedrijfsgebouwen, zowel binnen als buitenkant
  • Uitbreiding van de capaciteit of wijziging van de functionaliteiten van een gebouw
  • Verbetering van de constructie, waaronder dakwerken, gevelwerken, enzovoort.
  • Warmte-isolatie, hydro- en dampisolatie

Staalbouw

Grote bouwbedrijven vragen meer en meer om metaalconstructies. BBS Reno heeft ervaring met grote staalprojecten zowel staalskeletbouw, als voor de opbouw van een interne metaalstructuur van een magazijn, hangar of bedrijfsgebouw.

Nieuwbouw

Bedrijfsbouw omvat een grote variatie aan projecten. Zowel voor kleine en middelgrote als grote ondernemingen hebben we de capaciteit om een nieuwbouwproject te realiseren.

Kantoorgebouwen of winkelruimtes, maar ook garages, magazijnen en hangars. Bij elk project gaan we op zoek naar de meest professionele en functionele oplossing. Van idee tot afwerking, elke stap in overleg.

Ook in het buitenland

Wij zijn niet alleen actief in België, maar ook in Nederland, Luxemburg en Roemenië werken wij aan industriële projecten.

Projecten gaan van kleine renovaties tot grote capaciteitsuitbreidingen. Wij houden ons aan de HSSE-voorwaarden (Health, Safety, Security en Environment) en vinden het belangrijk dat alle constructies aan deze standaard voldoen.

Op zoek naar een professionele partner?

Neem contact op en we bespreken het projectplan
Copy link
Powered by Social Snap