info@bbsreno.be 0488 83 97 54 Maandag - Vrijdag: 09u00 - 17u00 Mechelsesteenweg 277 Bus 25 , 1800 Vilvoorde
Volg ons op

Oprit, tuinpad of terras aanleggen

Van idee tot afwerking

Een oprit, tuinpad of terras

Niet alleen je huis, maar ook de weg ernaartoe mag er mooi uitzien. Een mooi aangelegde oprit of terras geeft je woning net dat tikje meer uitstraling.

Een oprit naast je huis om de auto veilig te parkeren. Een tuinpad richting de achtertuin met een gezellig terras. Dit soort werken vraagt de expertise van een vakman. Paden, terrassen en opritten zijn er in alle materialen: grind, betonklinkers, natuursteen. Bij het uitbreken van een oude oprit of terras denk je best ook aan de nodige chape- en stabilisatiewerken.

Oprit aanleggen

Een oprit of parking aan je woning is een grote meerwaarde. Die moet niet alleen praktisch aangelegd worden, maar moet ook perfect passen bij de stijl van je huis.

Opritten kan je aanleggen in alle soorten materialen: grote betonklinkers of eerder betontegels. Sterke kasseien of strak beton? De keuze van het materiaal hangt natuurlijk af van je woning en jouw voorkeur.

Terras aanleggen

Een terras maakt je tuin volledig af en geeft een grote meerwaarde aan je woonst. Klinkers, natuursteen, blauwe steen, tegels: terrassen zijn er in alle formaten en materialen. Denk goed na over het materiaal. Je kiest best voor een duurzaam materiaal dat gemakkelijk te onderhouden is.

Tuinpad aanleggen

Ook bij een tuinpad kies je uit verschillende materialen. Trek meteen de stijl door van de oprit of je terras, dat maakt het tot een afgewerkt geheel. Voor je een tuinpad aanlegt, denk eventueel aan de riolering en aan de nodige fundering en stabiliteit.

Vertel ons over je plannen

en wij tekenen samen met jou het proces uit

Het juiste bouwbedrijf

Luistert naar jouw plannen

Hoe zie jij het project? Wat zijn je wensen en verwachtingen? Tijdens een kennismakend gesprek vertel je ons wat je in gedachten hebt.

Helpt je van ontwerp tot afwerking

Met een gedetailleerde analyse brengen we de werken in kaart en schatten we de kosten in.

Heeft de juiste vakkennis en ervaring

Een échte vakman steunt op de juiste kennis en verregaande ervaring in zijn vakgebied.

Is transparant en te vertrouwen

Een open en transparante communicatie zorgt ervoor dat je altijd weet in welke fase de werken zich bevinden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Werkt professioneel, met oog voor detail

De werken worden uitgevoerd tot in het detail zoals het vooraf werd afgesproken. Aanpassingen of veranderingen worden altijd besproken.

Voert de werken stipt uit

Tijdens de bespreking van het project leggen we een einddatum vast. We werken stipt en proberen zo goed als mogelijk elke fase binnen de afgesproken timing af te ronden.

Klaar om de eerste stap te zetten?

Neem contact op en we bespreken samen jouw project
Copy link
Powered by Social Snap