info@bbsreno.be 0488 83 97 54 Maandag - Vrijdag: 09u00 - 17u00 Mechelsesteenweg 277 Bus 25 , 1800 Vilvoorde
Volg ons op

Eikenhouten ramen en deuren

Een warm, authentiek gevoel met eiken ramen en deuren

Hout is de perfecte keuze wanneer je op zoek bent naar dat authentieke gevoel. Je ziet het vooral bij landelijke woningen, maar het past ook bij een moderne bouwstijl. Het geeft een warme look & feel aan elke woning.

Deze woning in Elewijt werd volledig voorzien van nieuwe ramen en deuren. Maar ook het plafond van het buitenterras en de afwerking rondom het huis werd volledig heraangelegd. De eigenaars kozen voor eikenhout omwille van de landelijke uitstraling, de lichte kleur van het hout en het authentieke karakter van deze houtsoort.

Eikenhout: warm en flexibel

Geen enkel ander materiaal geeft je huis diezelfde warme uitstraling als eikenhouten ramen en deuren. Deze houtsoort garandeert een goede isolatie en werkt bovendien geluiddempend. Eiken is sterk, maar flexibel genoeg om te bewerken. 

ProjectNieuwe ramen en deuren
MateriaalEikenhout
LocatieElewijt

Duurzaam en onderhoudsvriendelijk

Ramen en deuren vervang je niet elk jaar. De kwaliteit van de afwerking is bij eikenhout heel belangrijk om geen plekken of slijtage te krijgen. Deze houtsoort is zeer onderhoudsvriendelijk en uiterst duurzaam waardoor je jarenlang kan genieten van deze unieke verbouwing.

Advies nodig voor jouw project?

Stuur ons een bericht en we nemen contact met je op.

    Copy link
    Powered by Social Snap