info@bbsreno.be 0488 83 97 54 Maandag - Vrijdag: 09u00 - 17u00 Mechelsesteenweg 277 Bus 25 , 1800 Vilvoorde
Volg ons op

Sanitair installateur & loodgieter

Van installatie tot afwerking

Sanitair en badkamerrenovatie

Langzaam wakker worden onder een krachtige douche, door een thermostatische kraan ingesteld op een constante, aangename temperatuur. Of ‘s avonds, als je wat meer tijd hebt, een half uurtje onderuit in het bad. 

De sanitaire installatie en verwarming in je huis spelen een grote rol in je wooncomfort. Het is dus de moeite waard om sanitair en verwarming op een professionele manier te installeren.

Informatie

Verzamel zoveel mogelijk informatie en laat je inspireren.

Het internet bevat een schat aan tips & tricks, maar ook een bezoek aan een bouwbeurs of bladeren door interieurboeken is een goed begin. 

Budget

Maak een inschatting van de kosten op basis van toestellen en materialen.

Informeer over de prijzen van materiaal en uitvoering van de werken. Bepaal je budget en neem een zekere marge zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Uitvoering

Neem de tijd voor je zoektocht naar het juiste bouwbedrijf.

Sommige klusjes kan je zelf, maar vakmensen werken sneller, het materiaal is professioneel aangekocht en zij hebben jarenlange ervaring.

Werken

Maak duidelijke afspraken en leg een einddatum vast.

Een professioneel bouwbedrijf werkt stipt en probeert alles binnen de afgesproken termijn af te werken. Hier is communicatie en overleg cruciaal.

Sanitair en verwarming

Een volledig nieuwe sanitaire installatie nodig of is je installatie toe aan vervanging? Met onze expertise als sanitair-installateur en loodgieter kunnen wij helpen bij de plaatsing en installatie van sanitaire voorzieningen en verwarming. Ook voor onderhoud of herstellingen kan je bij ons terecht.

Badkamerrenovatie

Je badkamer is de plek waar je kan bekomen van een lange, stressvolle dag. Of waar je de dag op een verfrissende, energieke manier kan starten.

Wil je je oude badkamer uitbreken en een volledig nieuwe installeren? Of is het gewoon tijd voor een grote inloopdouche of een nieuw bad? De keuzes zijn oneindig! We denken graag mee met jou na over de nodige leidingen en de juiste toestellen.

Een vakman inschakelen voor de installatie van nieuw sanitair en verwarming, is geen overbodige luxe. Het is de veiligste en meest betrouwbare keuze.

 

Vertel ons over je plannen

en we bekijken samen wat de mogelijkheden zijn

Het juiste bouwbedrijf

Luistert naar jouw plannen

Hoe zie jij het project? Wat zijn je wensen en verwachtingen? Tijdens een kennismakend gesprek vertel je ons wat je in gedachten hebt.

Helpt je van ontwerp tot afwerking

Met een gedetailleerde analyse brengen we de werken in kaart en schatten we de kosten in.

Heeft de juiste vakkennis en ervaring

Een échte vakman steunt op de juiste kennis en verregaande ervaring in zijn vakgebied.

Is transparant en te vertrouwen

Een open en transparante communicatie zorgt ervoor dat je altijd weet in welke fase de werken zich bevinden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Werkt professioneel, met oog voor detail

De werken worden uitgevoerd tot in het detail zoals het vooraf werd afgesproken. Aanpassingen of veranderingen worden altijd besproken.

Voert de werken stipt uit

Tijdens de bespreking van het project leggen we een einddatum vast. We werken stipt en proberen zo goed als mogelijk elke fase binnen de afgesproken timing af te ronden.

Klaar om de volgende stap te zetten?

Neem contact op en we bespreken samen jouw project
Copy link
Powered by Social Snap