info@bbsreno.be 0488 83 97 54 Maandag - Vrijdag: 09u00 - 17u00 Mechelsesteenweg 277 Bus 25 , 1800 Vilvoorde
Volg ons op

Totaalrenovatie

Van idee tot afwerking

Een project van A tot Z

Een verbouwing of renovatie is geen project waar je zo maar even snel aan begint. Het is tijdrovend, ingewikkeld en het kost veel geld. Maar het maakt van je huis wél een echte thuis, en je woning stijgt bovendien in waarde.

We zien je al weg dromen naar die splinternieuwe keuken, of die oh zo gezellige woonkamer waar je je écht thuis voelt. Maar toch even dit: ga niet onvoorbereid aan de slag! Je hebt een degelijk projectplan nodig waarin je uitstippelt welke werken er moeten gebeuren, hoe je die werken gaat uitvoeren en hoeveel dat allemaal mag kosten.

Informatie

Verzamel zoveel mogelijk informatie en laat je inspireren.

Het internet bevat een schat aan tips & tricks, maar ook een bezoek aan een bouwbeurs of bladeren door interieurboeken is een goed begin. 

Werken

Maak een lijst van alles wat je wilt veranderen.

Bekijk het plan op lange termijn: wat moet er nu gebeuren en wat kan wachten tot later? Zet de werken in volgorde van belangrijkheid.

Uitvoering

Neem de tijd voor je zoektocht naar het juiste bouwbedrijf.

Sommige klusjes kan je zelf, maar vakmensen werken sneller, het materiaal is professioneel aangekocht en zij hebben jarenlange ervaring.

Budget

Wanneer je projectplan klaar is, maak je een inschatting van de kosten.

Informeer over de prijzen van materiaal en uitvoering van de werken. Bepaal je budget en neem een zekere marge zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Een huis gekocht dat volledig gerenoveerd moet worden?

Met een sterk projectplan zet je de eerste stap in de goede richting. Controleer basisvoorzieningen zoals elektriciteit, sanitair en verwarming. Maak een overzicht van alle noodzakelijke werken en breng de kosten in kaart. Zoek een bouwbedrijf dat je van begin tot eind helpt met de uitvoering van de werken.

Of na al die jaren tijd om te vernieuwen?

Je loopt al enkele jaren rond met het plan om je inrichting te vernieuwen, maar het komt er nooit van. Tot nu!  Een verbouwing kan de waarde van je huis doen stijgen, maar het is soms ook gewoon noodzakelijk om slijtage te herstellen. Een onderbouwd plan is geen overbodige luxe! Zo kun je stap voor stap de werken opvolgen.

Vertel ons over je plannen

en wij stellen samen met jou een projectplan op

Het juiste bouwbedrijf

Luistert naar jouw plannen

Hoe zie jij het project? Wat zijn je wensen en verwachtingen? Tijdens een kennismakend gesprek vertel je ons wat je in gedachten hebt.

Helpt je van ontwerp tot afwerking

Met een gedetailleerde analyse brengen we de werken in kaart en schatten we de kosten in.

Heeft de juiste vakkennis en ervaring

Een échte vakman steunt op de juiste kennis en verregaande ervaring in zijn vakgebied.

Is transparant en te vertrouwen

Een open en transparante communicatie zorgt ervoor dat je altijd weet in welke fase de werken zich bevinden. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Werkt professioneel, met oog voor detail

De werken worden uitgevoerd tot in het detail zoals het vooraf werd afgesproken. Aanpassingen of veranderingen worden altijd besproken.

Voert de werken stipt uit

Tijdens de bespreking van het project leggen we een einddatum vast. We werken stipt en proberen zo goed als mogelijk elke fase binnen de afgesproken timing af te ronden.

Klaar om de eerste stap te zetten?

Neem contact op en we bespreken samen jouw project
Copy link
Powered by Social Snap